Özel ve romantİk bİr Sevgİlİler Günü mü hayal edİyorsunuz? İşte Pİjamare’ nİn önerİlerİ!

Georges Hotel / Restaurant, Galata

Galata ve Beyoğlu bölgesinin tarihi ve bohem havasından hoşlanıyorsanız, Georges Hotel tam size göre bir seçenek. Terasındaki restoranı muhteşem bir manzaraya sahip. Mekanın küçük olması samimi ve romatik bir ortam sunuyor. Otelin odaları da oldukça şık ve özenli. Akşam yemeğinden sonra geceyi otelde geçirebilir ve bu sevgililer gününde çok özel bir deneyim yaşayabilirsiniz.

http://georges.com/

 

Mikla Restaurant

Özel bir akşam yemeği denilince ilk akla gelen yerlerden biri Şef Mehmet Gürs’ ün ünlü mekanı Mikla. Gastronomik bir deneyim için artık klasikleşen mekanda lezzetli yemeklerin keyfini çıkarabilirsiniz. Mekanın Haliç manzarası da bu güzel akşam yemeğine eşlik ediyor. Dünyanın en iyi ilk 100 Restoranı arasına girmeyi başaran mekan oldukça popüler olduğu için önceden rezervasyon yapmakta fayda var.

http://www.miklarestaurant.com/tr

A’jia Otel /Restaurant

Boğaz manzarası eşliğinde, kalabalıktan uzak, sakin ve romantik bir sevgililer günü hayal ediyorsanız A’jia Otel’i tercih edebilirsiniz. Akdeniz ve dünya mutfağından özel lezzetler sunan A’jia restoranda kendinizi ödüllü şef ve ekibinin ellerine bırakabilir, boğazın keyfini çıkarabilirsiniz. 1870 li yılların tarihi bir yalısında hizmet sunan A’jia otel, toplam 16 odasıyla unutulmaz ve heyecan verici bir deneyim sunuyor.

http://www.ajiahotel.com/tr

 

Sumahan on the Water

Boğazın havasını seviyorum ve Anadolu yakasında olmak istiyorum diyorsanız bir başka seçenek de Sumahan on the Water. Yine sakin ve ve romantik bir gece garantili otel, istek doğrultusunda Avrupa yakasından tekne ile ulaşım sağlıyor. Sumahan on the Water, tarihi bir fabrikadan otele dönüştürülmüş özel bir proje. 19. Yüzyıl Osmanlı sanayi mimarisinin son örneklerinden biri olan bina, restore edilerek 13 odalı benzersiz bir otele dönüştürülmüş. Otelin Waterfront restoranı Türk ve uluslararası mutfakların en güzel örneklerini sunuyor.

http://www.sumahan.com/default-tr.html


Daha Eski Gönderi Daha Yeni Gönderi