Yatak odası İçİn İlham veren fİkİrler

Evin her odası önemlidir ancak yatak odasının en önemli işlevi kendinizi rahat hissetmenizi sağlamasıdır. Zevkinize uygun olan tarzı belirleyerek, kendinize dingin ve huzurlu bir ortam yaratabilirsiniz.

Modern yatak odaları: Siyah, beyaz, gri gibi temel ve düz renkleri karakterini oluşturur. Geometrik, modern desenli duvar kağıtları tercih edilebilir. Zıt renkli aksesuarlarla modern hava yakalanabilir. Çok fazla aksesuar kullanılmamalıdır. Modern tasarımlı aydınlatma ürünleri ile istediğiniz tarza ulaşabilirsiniz.

 

Country tarzı yatak odaları: Pastel renkler, country tarzı odalar için idealdir, açık lila, beyaz eklenmiş mavi ve yeşil tonlar yumuşak bir görünüm yaratmaya yardımcı olur. Çiçek desenli yatak örtüleri, klasik abajurlar yada duvar kağıtları kullanılabilir. Masif çam yada her türlü beyaz mobilya uygun olacaktır.

Rustik yatak odaları: Rustik yatak odalarında en önemli unsur masif ahşaptır. Mobilyalarda, duvarda, zeminde , hatta tavanda bile kullanılabilir. Bej, gri, yeşil, kahverengi gibi sıcak renklerle bir arada kullanılarak hoş bir ortam sağlanabilir. Taş duvarlar kullanılarak da rustik bir tarz yaratmak mümkün olabilir.

İskandinav tarzı yatak odaları: Beyaz duvarlar, siyah-beyaz mobilyalar İskandinav tarzını yakalamak için idealdir. Bu tarz için belirleyici olan sadelik ve işlevselliktir. Eğer zerafet sizin için önemli bir noktaysa bu tarzı seveceksiniz. Açık renk zeminler, beyaz, açık geri, bej duvarlarla uyum içinde olacaktır. Ahşap zeminler gerekirse beyaz renge de boyanabilir ve İskandinav tarzı yakalanabilir.

Yatak odaları dekorasyonla ilgili her türlü ilham verici görsel için pinterest' i ziyaret edebilirsiniz.

www.pinterest.com


Daha Eski Gönderi Daha Yeni Gönderi